Gi en opplevelsesgave – julegaven over alle julegaver

Publisert: 13.12.2016
Gi en opplevelsesgave – julegaven over alle julegaver

Det å gi julegaver er en tradisjon med lang historie i Norge, og de blir ikke mindre viktige ettersom årene går. Men med årenes løp kan det også bli vanskeligere å finne de rette gavene, og for mange er det kanskje på tide å tenke litt nytt. Hvorfor ikke gi bort en opplevelsesgave?

Del med vennene dine

Det er en perfekt måte å få litt ekstra tid med noen du bryr deg om, eller sørge for at de får litt ekstra tid med noe de elsker, men altfor sjeldent unner seg. Vi har samlet en kort oversikt over opplevelsesgaver for alle og enhver. Og det beste av alt? Opplevelsesgavekortet sendes digitalt og er en utmerket alternativ for de som er ute i siste liten.

Her er gavetipsene som garantert faller i smak:

Opplevelsesgaver til kjæresten

Opplevelsegave til kjæresten Mange som lever i parforhold opplever at det å sette av tid til hverandre kan være lettere sagt enn gjort. Kjøp en opplevelsesgave til din kjære og sørg for at dere kan starte det nye året med en spesiell og velfortjent opplevelse som deles bare dere imellom.

Floating og massasje i Oslo gir dere muligheten til å koble fullstendig av. Her kan dere begge la alle bekymringer og hverdagsstress fordufte og bare nyte stillheten og vektløsheten i vannet. Floatingen avsluttes med en deilig 50-minutters massasje.

Det finnes også opplevelser på lur for de som ønsker seg et romantisk utendørseventyr. Med hval- og nordlyssafari i Tromsø kan dere oppleve et av havets største fenomen, etterfulgt av magien som viser seg på himmelen. En eksotisk og eventyrlig opplevelse – og så til de grader romantisk!

Opplevelsesgave til henne

Opplevelsegave til henne Kanskje har du en kvinne i livet ditt som alltid snakker om hvor lite tid det blir til selvpleie, eller kanskje du kjenner noen som unner seg det både titt og ofte, men aldri får nok. Spa-pedikyr i Oslo vil varme ethvert kvinnehjerte, og er en sikker vinner under juletreet.

Kjenner du noen damer som liker litt fart og spenning og gjerne kjenner adrenalinet pumpe, vil vi anbefale en tur med Powerturn Buggy i Dagali. En kul og unik kjøreopplevelse!

Naturens krefter kan også få adrenalinet til å pumpe, så hvorfor ikke unne noen en våt og spennende raftingtur i Sjoa?

Opplevelsesgave til han

Opplevelsegave til han Mannfolka er nok ikke kjent for å være de som unner seg den store velpleien i hverdagen, så hvorfor ikke overraske med en terapeutisk massasje? Uansett om man jobber på kontor eller i bygg- og anleggsbransjen har kroppen og musklene behov for å slappe av og restituere.

Ølbryggingskurs er også en briljant opplevelsesgave, og man kan velge mellom ulike typer temaer og kategorier. For øl-entusiasten er det en gave som vil gå rett hjem, og bli husket i lang tid!

Opplevelser litt utenom det vanlige

Det finnes også alternativer for de som er ute etter noe litt utenom det vanlige. Hva angår opplevelser er det nesten bare fantasien som setter grenser.

Opplevelsegave utenom det vanlige Blant favorittene våre er en 4-dagers dykketur i Gulen – en oppdagelsesreise i en helt egen klasse. Der opplever man fantastisk liv under havoverflaten, blir kjent med andre dykkerentusiaster og får oppleve noen av Norges mest spennende vrakdykk og marint liv.

En annen klar favoritt er å ta med vennegjengen på Escape Room i Oslo, som gjerne fort kan bli litt av en adrenalinbombe!

Opplevelsegave - nordlysflyvning Skal du finne en gave til en som liker seg bedre høyt enn lavt, kan du gi han en tur opp til himmelens egne magi. I Tromsø har man muligheten til å bli med på en nordlysflyvningen som tar deg med over skyene og gir deg de beste forutsetningene for å se det vakre nordlyset som turister fra nært og fjernt kommer for å se.