Julegavetipsene du skulle ønske du leste i oktober

Publisert: 14.10.2016
Julegavetipsene du skulle ønske du leste i oktober

Husker du sist du løp rundt på jakt etter julegaver? Og hvordan vanligvis trauste produkter ble til vidunderlige julegaveideer i dine øyne, etterhvert som tiden nærmet seg julaften? Denne situasjonen slipper du unna i år - vi har nemlig paret opp med vår samarbeidspartner Gaveideer.no og samlet sammen årets julegavetips for julen 2017 allerede nå!

Del med vennene dine


Det å finne en julegave er ikke alltid en enkel sak – det har nok samtlige av oss fått oppleve på et eller annet tidspunkt. Man vil gjerne at det skal være en julegave ingen andre har tenkt på; noe som gleder, overrasker og som forhåpentligvis også ikke var mulig å gjette seg til for de mest nysgjerrige av oss. Dette kan definitivt føre til noen utfordringer, men med våre 9 unike julegavetips kan du sørge for å både imponere og glede den heldige mottakeren.

3 spennende julegavetips

Julegavetips 1. Verdens minste espressomaskin

Espressomaskinen fra Wacacao gjør det mulig for deg å lage kvalitetsespresso som kan nytes on the go – et glimrende julegavetips for kaffeelskeren. Espressomaskinen har et tidløst og kompakt design og egner seg like godt i baggen eller veska som den gjør på kjøkkenbenken. En sikker vinner under juletreet!

Julegavetips 2. 10 verktøy i ett

Nyttige julegaver blir vi alltid glade for å få! De siste årene har det blitt mer og mer fokus på DIY og folk ønsker i større grad å fikse og trikse litt i hjemmet på egenhånd. Dette praktiske multiverktøyet gjør hverdagen litt enklere og inneholder 10 nyttige verktøy som kan hjelpe deg med både de mindre og de litt større prosjektene du har gående. For å sette et ekstra preg på julegaven kan du få den gravert med navn eller et morsomt kallenavn og dermed gjøre den mer personlig.

Julegavetips 3. Vinkjøler og kork

En genial, liten sak som sørger for at hvitvinen din serveres med den perfekte temperaturen. Med denne vinkjøleren og korken slipper du å benytte deg av isbiter som smelter og vanner ut vinen, samtidig som korken sørger for at vinen holder seg god. Årets unike julegavetips og en ypperlig, liten sak for vinelskeren!

Julegavetips 4. Serveringsbrett med bilde

Dette serveringsbrettet av tre gjør frokost på sengen til en helt personlig affære. Her får du velge ditt eget bilde som trykkes på serveringsflaten, som for eksempel familien, lille fido eller kanskje bilde av deg og din kjære fra turen til Roma? Det lureste med dette frokostbrettet er at du gjerne får mer igjen enn hva du gir - den heldige mottakeren av denne julegaven vil garantert bli veldig innstilt på å servere deg mat så ofte som mulig!

Julegavetips 5. Stor bamse med navn

Hvem trenger vel ikke en bamse å kose med noen ganger? Dette er årets julegavetips for alle som reiser mye og må la kjæresten være hjemme alene. 86 cm i høyden og med t-skjorte med personlig navn, dette er en kosebamse som garantert vil både gi og motta mange klemmer gjennom et langt og koselig liv.

Julegavetips 6. Ryggsekk med initialer

Ingen mann vil si nei til en stilig og att på til praktisk ryggsekk. Dette julegavetipset er et stilikon i 70-tallslook for herrer som du i tillegg kan gjøre helt personlig for mottakeren. Den lar seg nemlig trykke med initialene til den heldige mannen. Fra kaffebaren til universitetet, og fra kontoret til treningssenteret, dette er den type ryggsekk som vil bli hans følgesvenn nummer én! En verdig julegaveidé for unge og voksne menn.

Julegavetips 7. T-skjorte med personlig bilde

Dette synes vi er en helt genial julegave! Denne t-skjorten blir trykket med et bilde du selv velger ut og gjør det mulig for deg å gi vennen din en skikkelig klein gave med bilde av deg selv på, eller du kan være überromantisk og gi dama muligheten til å bære favorittminnet fra turen dere hadde sammen i sommer. Kjenner du en crazy cat lady kan du dra spøken litt lengre og gi vedkommende denne t-skjorten med et bilde av det kjæreste hun har - nemlig katten. Dette er en julegave som både kan røre og få en til å dra på smilebåndet og gjør seg definitivt fortjent til en plass på listen vår.

Julegavetips 8. Bord til badekaret

Dette bordet til badekaret gir anledning til avslapning i hverdagen, og passer perfekt til den som fortjener å kunne hygge seg med litt luksus. Har du noen i tankene som ikke unner seg å kunne lene seg tilbake og bare tenke på seg selv? Da er dette badekarsdbordet julegavetipset for henne eller ham. Bordet har holder for vinglass, såpeskål og bokstøtte, så tenk nøye på hvem som fortjener denne gaven under juletreet i år - de vil forvente like hyggelige gaver til neste jul også!

Julegavetips 9. To bilder i ett

Vi lever i en tid der det knipses bilder som aldri før. De fleste av oss har smarttelefoner som gjør det mulig for oss å ta bilder stort sett uansett hvor vi er og når vi vil og vi deler de gjerne på sosiale medier. Dette er noe de fleste av oss setter pris på, men med tiden har det blitt noe nostalgisk over fysiske bilder og kameraer som faktisk bruker film. Split-Cam er nettopp en slik nostalgisk duppeditt, dog er det en liten vri … Når du tar bilder med Split-Cam settes to bilder sammen, vertikalt eller horisontalt, og resultatet blir et bilde helt utenom det vanlige. En kul og unik julegave for den litt nostalgiske og kreative av oss, og i høyeste grad en julegave som overrasker!