Få lekre bløte føtter med hjelp fra de små doktorfiskene.

Nyt en helt enestående, skjønn fotbehandling med Garra Rufa fisk, også kjent som doktorfisk. Behandlingsformen fiskepedikyr blir stadig mer populær, og har også inntatt Norge.

Behandlingen er helt smertefri og gir en kriblende følelse, som for noen kan føre til en del fliring og latterutbrudd. Behandlingen er både morsom og avslappende på en og samme gang.

Garra Rufa, eller kangalfisk, er en art i karpefamilien. Fisken lever i ferskvann i Midtøsten, hovedsakelig i Tyrkia, Syria, Irak og Iran. Fisken spiser de døde områdene av huden, og lar den friske være. Fisken napper til seg de døde hudceller på føttene dine. Resultatet gir deg ny, myk, smidig og glatt hud på føttene.

Fisken har ingen tenner så den suger bare til seg de døde hudcellene. Derfor brukes Garra Rufa blant annet også til å lindre symptomer ved psoriasis.
Selve behandlingen skjer ved at du setter føttene ned i et kar med ca. 35 graders rent, varmt vann med hundrevis av fisk, som ivrig forsyner seg. Mens du slapper av peeler fiskene deg for de døde hudcellene som gir en mild eksfolierende effekt – og du føler nesten du svever avgårde etterpå.

Vannet i akvariumene filtreres mange ganger i timen av vannfiltersystem og holdes sterilt av ultrafiolett lys slik at vannet og fiskene alltid er helt rene. En morsom, avslappende og behagelig opplevelse med garantert velbehag etter behandling.

Fiskespa-behandlingen med Garra Rufa fisk kan evt. kombineres med fotmassasje eller pedikyr etterpå.

Les mer om dette gavetipset ›
Kr. 300,-
Sist oppdatert: 28.11.2015
Funnet en feil? Send oss en feilmelding for dette gavetipset.

Del på Facebook