Velsmakende opplevelse for den som vil lære om vin og mat i kombinasjon.

Hva med en hyggelig kveld med god vin, god mat og enda bedre historier? Vinmannen John Henrik Schreiner kan vin. Han kan mat. Dessuten behersker John kunsten å fortelle historier. Et vin og matkurs med John Henrik er både underholdene og læringsrikt.

Det skotter ikke med erfaring når det gjelder vin. John Henrik har drukket vin i mange år. Jobben på veikroa på Bromma gav John Henrik en solid innføring i matlaging. Og han har fortalt eventyr til både barn og barnebarn. Nå skal det selvfølgelig nevnes at John Henrik arbeidet som restaurantsjef på Hotel Continental og har i 11 år vært ansvarlig for mat og vin på Det Kongelige Norske Slott. Litt bryllupsarrangementer og noe småtteri.

Les mer om dette gavetipset ›
Kr. 1250,-
Sist oppdatert: 28.11.2015
Funnet en feil? Send oss en feilmelding for dette gavetipset.

Del på Facebook