Bursdagsgave på nett - 3 nyttige tips

Publisert: 13.3.2016
Bursdagsgave på nett - 3 nyttige tips

Tenker du å kjøpe bursdagsgave på nett? Her får du 3 tips som er nyttige når du skal handle gaver på nett.

Del med vennene dine

Bursdagsgave på nett - 3 nyttige tips 3 tips som er nyttige når du skal handle bursdagsgave på nett. Netthandelen øker, og det er også naturlig at det stadig er flere som kjøper bursdagsgaver på nett. Kombinasjonen av stort utvalg og gode priser er nok den viktigste årsaken, men det finnes også flere andre praktiske aspekter ved å handle bursdagsgavene på nett.

1: Benytt deg av gavetips og gavefinnere

Ja, det er rett og slett større utvalg av butikker og kategorier når du handler på nett. Med utvalget gjør også at det er mye å sette seg inn i. Heldigvis har noen gjort denne jobben og har laget hjelpemidler som er nyttige når du jakter den perfekte gave. Eksempler på dette er lister med gavetips til bursdag og mer avanserte gavefinnere som lar deg filtrere deg frem til aktuelle gaver.

2: Bestill gaven pakket som en gave

Ikke alle er klar over det, men en del butikker som selger typiske gaveprodukter lar deg betale noen kroner ekstra for å få gaven pakket inn som en presang. Dette er ekstra kjekt dersom du vil få gaven levert direkte hos mottaker, men også om du bare vil spare deg for det ekstra arbeidet.

3: Få bursdagsgaven levert direkte hos mottaker

I de fleste tilfeller vil du kunne skille mellom fakturaadresse og leveringsadresse. Når det er lang avstand mellom deg og mottakeren kan det være praktisk å få gaven levert direkte hos mottaker.

Skal du kjøpe bursdagsgave? Sjekk denne oversikten over gavetips til bursdag.