Sus gjennom vinterdekt skog, trukket av åtte ivrige hunder og det kreves ingen erfaring for å kjøre selv. Gi bort et gavekort på vinterens vakreste eventyr - Hundekjøring

Gi bort et gavekort på en naturopplevelse utenom det vanlige. Å kjøre med hundespann er en spesiell opplevelse, man kjenner vinden i ansiktet, ser det vakre landskapet som blafrer forbi og hører lyden av mange små poter mot snø - sjelden får man en slik mulighet til å være i kontakt med naturen i selskap av vakre hunder.

Man kan velge mellom å sitte på og nyte turen, eller å kjøre hundespannet selv. Det krever ingen erfaring å kjøre selv. Turleder kjører eget hundespann først, og de andre følger naturlig etter.

Ved oppmøte får man først hilse på hundene og bli med på forberedelsene. Er det ekstra kaldt den dagen er det muligheter for å låne litt ekstra utstyr på stedet. Etter å ha hjulpet turlederen å gjøre klar hundespannet bærer det av sted i det nydelige vinterlandskapet. Selve turen er 16 kilometer lang og tar ca 1, 5 time, men man bør beregne å sette av tre-fire timer til hele opplevelsen.

Les mer om dette gavetipset ›
Kr. 650,-
Sist oppdatert: 21.12.2015
Funnet en feil? Send oss en feilmelding for dette gavetipset.

Del på Facebook