Om AlleGaver.no

Bli kjent med AlleGaver.no

AlleGaver.no ble lansert i 2007 og har som mål å gjøre gavehandel enklere. Hos oss finner du hundrevis av gavetips fra en rekke nettbutikker. Vi etterstreber å tilby en oppdatert oversikt med gode gavetips til alle du kjenner, for enhver anledning og innenfor et bredt spekter av kategorier.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg handle direkte fra AlleGaver.no?
Det er ikke mulig å kjøpe varer direkte fra AlleGaver.no. I stedet for selv å føre produkter vurderer vi produkter fra en rekke nettbutikker og presenterer de produktene vi mener er gode gavetips. Dette gjør at vi ikke er forpliktet til å selge enkeltprodukter eller enkelte merker - vi velger fritt blant tusenvis av produkter og presenterer de vi mener er de beste.

Prisen hos AlleGaver.no avviker fra prisen hos nettbutikken
Vi oppdaterer tipsene, og spesielt prisene, ofte for å ha en så oppdatert oversikt som mulig. Likevel er det ikke alltid vi klarer å henge med i svingene når nettbutikkene endrer priser. Tastefeil kan også forekomme. Det er selvsagt alltid prisen i nettbutikken som er gjeldende, våre priser er en veiledende indikasjon fra da vi skrev eller oppdaterte gavetipset.