Len deg tilbake og kjør en ekte super sportsbil på landevei. Det er et sjelden syn og bare en drøm for de aller fleste av oss.

Med denne opplevelsen får du muligheten for å utleve drømmen som driver i denne fantastiske bilen. Kjøreturen i Lamborghini eller Ferrari foregår hovedsakelig på landevei slik at kjørsel foregår på strekninger med minimum av anden trafikk. En kjøreopplevelse, du aldri glemmer!

Med på turen er en topp profesjonell instruktør som både før og under din kjørsel forteller deg om bilens egenskaper.

Ferrari 458 har en toppfart på 317 km/t, og med en pris på flere millioner er den et sjelden syn og bare en drøm for de aller fleste av oss. Med denne opplevelsen får du eller mottakeren av gavekortet muligheten for å utleve drømmen som driver i denne fantastiske bilen.

Lamborghini Gallardo LP570 har 520 hestekrefter og en toppfart på 325 km/t. Sett deg til rette i denne lekre tøffe sportsvognen og nyt det helt spesielle motorbrølet fra motoren ved selv det minste trykk på speederen og kjenn akselerasjonen på 0-100 km/t på 3,4 sekunder.

Du har med en profesjonell instruktør både før og under turen, som vil veilede deg omkring kjøreteknikk og fortelle deg om bilens egenskaper, så du får en optimal følelse av å styre denne ekte super-sportsbilen.

Les mer om dette gavetipset ›
Kr. 995,-
Sist oppdatert: 21.11.2017
Funnet en feil? Send oss en feilmelding for dette gavetipset.

Del på Facebook